Termék keresés

Termékeink

Pénznem

A Toshiba magyarországi tevékenysége

A Toshiba magyarországi tevékenysége

Néhány szó vállalatunkról

A Toshiba több, mint 30 évvel ezelőtt kezdte meg működését Európában, és napjainkban nagyjából 4000 személyt foglalkoztat a régióban. A vállalat európai képviseleti irodája az Egyesült Királyságban működő, londoni székhelyű Toshiba of Europe Limited. A kereskedelmi tevékenység mellett a Toshiba kutatási és fejlesztési szervezetet is működtet Európában – ez a Toshiba vállalati szintű, Japán területén kívüli kutatási és fejlesztési szervezetek csupán egyike.

Toshiba: cégismertető

A Toshiba vállalat technológiák, termékek, rendszerek és szolgáltatások terén felmutatott kiválósága, valamint a vállalat nevét fémjelező megbízhatóság és minőség egyaránt a Toshiba dolgozóinak korszerű megoldások és folytonos fejlődés iránti szeretetén és elkötelezettségén alapul.

Dolgozóink az új technológiák kidolgozása során ötletes elgondolásokkal és értékes szakértelemmel gazdagodnak, amelyet a munkahelyük és a felelősségérzet iránti szeretet és elkötelezettség tesz teljessé: mindennek köszönhetően döntéseink megalapozottak, lépéseink pedig határozottak.

Egyesített erőfeszítéseink vevőinkre is ösztönzően hatnak: korszakalkotó fejlesztéseink kényelmesebb, biztonságosabb és teljesebb életet biztosítanak nekik. Vevőinkkel együttműködve megvalósíthatjuk álmainkat, amelyek révén életvitelünket gazdagabbá, világunkat pedig jobbá tehetjük.

A Toshiba története

Hisashige Tanaka 1799. szeptember 18-án született egy teknősbékapáncéllal dolgozó kézműves fiaként. Már gyermekkorától kezdve nagy élvezettel készített ötletes játékokat – ilyen volt például az a praktikus ceruzatartó is, amelyet senki sem tudott kinyitni, bármilyen erősen is próbálkozott. Hisashige alkotó szellemének fejlődésével párhuzamosan számos egyéb játékot is készített, amelyek közül a leghíresebb a Yumihiki Douji – egy báb, amely íjával akár egy két méter távolságra lévő célpontot is képes volt eltalálni.

Hisashige keményen dolgozott, matematikát és csillagászatot tanult, egyedülálló képzelőerejének köszönhetően pedig számos készüléket talált fel: többek között egy lámpát, amelynek fénye tíz gyertyáéval is felért, valamint egy felhúzható órát, amely több, mint 200 napig pontosan működött. Emellett még a nehéziparban is dolgozott; gőzhajtású vonatokat és hajókat, valamint ágyúkat fejlesztett.

1875-ben megalapította a Tanaka Engineering Works elnevezésű vállalatot, amelyet manapság csak Toshiba néven ismerünk. Napjainkban világszerte számos személy valósíthatja meg Hisashige álmait, és alakíthatja ötletes elképzeléseit a világ fejlődéséhez jelentősen hozzájáruló termékekké és rendszerekké.

A Toshiba vállalat

A Toshiba immár több, mint negyed évszázada tölt be vezető szerepet Japán legnagyobb, leginkább fejlődőképes vállalatai között. Az erőművek, a nagy sebességű vonatok, a mobiltelefonok és a szubmikron méretű technológiák mellett vállalatunk leginkább a csúcstechnológiájú televíziókról, hordozható számítógépekről, DVD-lejátszókról és -meghajtókról, valamint az elektronikus tartozékokról ismert. A több, mint harminc különálló kutató- és fejlesztőlaboratóriumra oszló technológiák és a világszerte több, mint 300 leányvállalat révén nagyszerű vállalati felépítéssel és vezető technológiákkal rendelkezünk, amelyeknek köszönhetően a világ számos újítását vállalatunk neve fémjelzi.

Világszerte elismert kutatási és fejlesztési eredményeink ellenére a fejlesztési elsőbbség és az üzleti piac vezető pozíciójának megőrzése érdekében más nagyvállalatokkal is együtt dolgozunk. Az NEC, a Panasonic, a SanDisk, a Samsung, a Sony és az IBM csak egyike azon néhány vállalatnak, amelyekkel a közelmúltban szövetséget kötöttünk. Az 1875-ös évekre visszanyúló villamoskészülék-gyártói múltunktól a csúcstechnológiában felmutatott jelenlegi világméretű előnyünkig azon értékek kalauzoltak bennünket, amelyek vállalatunk jelmondatának lényegét alkotják: „Committed to People, Committed to the Future" (A jövő megoldásai az emberiség szolgálatában).

A Toshiba gyártotta a világ leggyorsabb felvonóját, amely a világ legmagasabb (Taipei pénzügyi központjaként működő) épületében lett elhelyezve. A 63 felvonó közül kettő különlegesen gyors: akár a hihetetlen 1000 méter/perc sebességet is elérhetik, méghozzá csendes, rázkódástól mentes működés mellett.

A Japán illetőségű Kyushu által gyártott Tsubame elnevezésű, nagy sebességű vonat fő elektronikus alkatrészeinek több, mint 70%-át is a Toshiba szállította. A minden eddiginél gyorsabb szállítás elősegítése vállalatunk szerteágazó képességeinek újabb ékes bizonyítékául szolgál.

A Qosmio termékcsalád azt szemlélteti, hogy vállalatunk miként használja fel az informatika és az elektronikus eszközök terén szerzett szakértelmét az egyszerűen használható, személyes szórakoztatórendszerek területén. A megközelítőleg „saját világmindenségünk" jelentéstartalmú elnevezés az első olyan készüléket takarja, amely egyedülálló módon televízióként, zenelejátszóként, DVD-felvevőként és számítógépként is használható. Vállalatunk aktívan népszerűsíti az LCD- és a plazmatelevíziókat, eközben pedig a Canon vállalattal karöltve fejleszti a következő generációs, nagy felbontású tartalom megjelenítésére is alkalmas, SED technológiájú megjelenítőket.

A Toshiba a világ egyik legnagyobb félvezetőgyártója, valamint vezető fejlesztő és gyártó az NAND típusú flash-memóriák területén. A Toshiba NAND-lapkái széles körben elterjedtek a különböző SD-, SmartMedia- és CompactFlash-kártyákban. A vállalat emellett bármely másik számítógépgyártó cégnél több technológiai szabadalommal rendelkezik.

A világviszonylatban is jelentős energiaellátási üzletágunk tovább erősíti jelenlétét a világpiacon. A 2003-ban világszerte gyártott gőzturbinák 15%-át a Toshiba szolgáltatta.

Forrás: http://www.toshiba.hu

Bionic Band ®

Hogyan működik

A Bionic Band ® egy új technológia, amely erőt, egyensúlyt, és energiát ad, amit tapasztalat alapján lehet megismerni. Képzeljünk el egy rádióállomást, amely nincs behangolva jól egy frekvenciára akkor is, szól, de nem tisztán egyértelműen. Amikor a rádió jól be van hangolva egy frekvenciára, úgy hangzik, tökéletes teljes, tiszta, és éles. A Proton Alignment Rezonancia Technológia működik hasonló módon, lehetővé téve az összes sejtnek, hogy "rezonáljanak" ugyanazon a frekvencián egyszerre. Ez a mobil kommunikáció azonnali és drámai, és a szervezet jobban fog működik. Az általunk kifejlesztett Bionic Band ® termékcsalád, amely átvette ezt a technológiát elsőként a világon. Ha még nem látta a demonstrációt tekintse meg itt. Majd döntse el, hogy kell-e önnek!

Tudomány a termékeink mögött.

A Bionic Band ® termékcsalád a "Proton Igazítás Rezonancia Technológia" alapján működik, amely összehangolja a protonokat, az atommag bázist és ásványi anyagokat (fém, üveg, és még sok mást) egy szubatomi szinten. A korszerű rendszer egy irányba igazítja a protonok és az ásványi anyag tartalmát A Bionic Band ® termékcsalád használatakor küld egy adott frekvenciát, egy rezgő anyaghoz, vagy vízhez (emberi test körülbelül 70% víz),hasonlóan a protonok a szervezetben utánozzák ezt (más néven "szimpatikus rezonancia"). Ez ösztönöz minden protont minden sejtet a szervezetben, hogy működjenek együtt, mint egy csapat. Enélkül a sejtek több ezer különböző frekvencián rezegnek a szervezetben. A Bionic Band ® termékcsalád használói érezni fogják a drámai, erőteljes, és azonnali különbséget erő, egyensúly, és az energia tekintetében. Egyszerűen megfogalmazva a Bionic Band ® termékcsalád alapvetően egy hangvillához hasonlítható. Ez nem egy új tudomány, mint Albert Einstein híres E = mc2 matematikai állandója. Nem más, mint egyfajta energia, és hogy minden energia vibrál. A Bionic Band ® termékcsalád biztosítja, hogy az energia úgy rezegjen, ahogy kellett volna.

Linkek:

http://www.youtube.com/watch?v=xO-bTt3C89Q

http://www.youtube.com/watch?v=G-iFblrxFT4

http://www.youtube.com/results?search_query=bionic+band&aq=0

http://www.youtube.com/results?search_query=bionic+band+test&aq=1

Pendrive

Pendrive

A pendrive (USB-flash-tároló, USB-kulcs, pendrájv, tollmeghajtó) egy USB-csatlakozóval egybeépített flash memória. Tárolási kapacitása 8 MB-tól 256 GB-ig terjed. Némelyik képes 10 évig megőrizni az adatokat, és egymillió írás-törlési ciklust is kibír. A modern operációs rendszerekkel szabványos USB mass storageszemélyi számítógépre vagy a megfelelő csatlakozással ellátott író/olvasó egységre csatlakoztatott állapotban, arról vezérelve. Jellemző adatátviteli sebessége USB 2.0 feltételek megléte esetén 6 MB/s, USB 1.0 szabványnál kb. 1 MB/s. Az elektromos csatlakozás védelme érdekében védőkupakkal készül, de létezik védőkupak nélküli változat is. szabványt használja. Önállóan nem képes adatcserére, csak

Története

A pendrive kifejlesztésének elsőségét több cég is magának igényli. A Trek nevű cég kezdte először forgalmazni a 2000-es év elején, viszont az ő szabadalmuk nem írja le pontosan ezt az eszközt, inkább egy szélesebb adattároló családdal foglalkozik.

Az izraeli M-Systems cég 1999. október 12-én regisztrált egy honlapot, mellyel a pendrive-megoldásuk reklámozását célozták. Termékük 2001-ben IDEA díjat nyert. Az IBM foglalkozott termékük terjesztésével, de csak 2000. december 15-től lehetett vásárolni tőlük.

Felépítése

A pendrive egy parányi nyomtatott áramkört tartalmaz, a ráerősített fémcsatlakozóval, általában egy műanyag tokba téve. A tokozása a felhasználói igényektől függően változatos: van por‑ és cseppálló kivitele, kiemelten ütésálló kivitele is. A csatlakozója a személyi számítógépeken elterjedt „A típusú" USB csatlakozó. Önálló áramforrásuk csak akkor van, ha egyéb szolgáltatással is rendelkeznek, például adatmenyiség-kijelzés vagy MP3-zenelejátszás, diktafon funkció.

Fájlrendszere

A pendrive-ok általánosan FAT vagy FAT32 fájlrendszerrel vannak előformázva, azonban NTFS-sel vagy más fájlrendszerrel is formázhatók. A merevlemezekhez hasonlóan futtathatók rajta hibajavító, adat-helyreállító programok. Töredezettség-mentesítés nem szükséges, mivel a flash memória „random elérésű" tárolással dolgozik, így az adatok sorrendiségének nincs jelentősége.

Forrás: http://hu.wikipedia.org/

Flashmemória

Az EEPROM egy speciális változata a flashmemória. A számítógépek alaplapján található ROMBIOS-t napjainkban legtöbbször már flashmemória tartalmazza. Ez lehetővé teszi a gyártóknak, hogy úgy változtassanak az alaplap képességein, hogy ehhez csak egy programot kell elérhetővé tenni a felhasználók számára az interneten, amellyel átprogramozzák a BIOS-ban tárolt programot.

A flashmemória egyfajta nem felejtő memória, amely az adatokat a tápfeszültség kikapcsolása után is megőrzi [megmaradó (non-volatile)], és melyet elektromosan lehet törölni és újraprogramozni, miközben a memória a felhasznált alkalmazásban (in-circuit) marad. Az EEPROM-mal ellentétben ezt blokkonként törlik és programozzák. A blokkok több helyen helyezkedhetnek el. A korai flashekben az egész chipet egyszerre kellett törölni. A flashmemóriának sokkal kisebb a költsége, mint az EEPROM-nak, ezért meghatározó technológiává vált olyan helyeken, ahol megmaradó szilárdtest adattárolóra van szükség. Az alkalmazás példái a digitális audio-lejátszók (mp3-lejátszók), digitális kamerák, mobiltelefonok, különféle memóriakártyák. A flashmemóriát használják az USB-csatolású pendrive-okban is, melyek az adatok általános tárolói és szállítói a számítógépek között. Valamelyest népszerűségre tettek szert a játékiparban is, ahol szintén gyakran használják őket az EEPROM-ok helyett, gyorsaságuk miatt.

Áttekintés

A Flash memória "non-volatile" (nem-felejtő, megmaradó) amely azt jelenti, hogy nincs szüksége tápfeszültségre ahhoz, hogy a benne tárolt információt megőrizze. A Flash gyors olvasás hozzáférési időt biztosít (50nS)(igaz nem olyan gyorsat, mint a volatile (kikapcsolás után felejtő) RAM, DRAM vagy SDRAM memória, melyet fő memóriaként használnak például a PC-kben). A Flash memória nem tartalmaz mozgó alkatrészt, ezért jobban ellenáll a mechanikai behatásoknak (pl. a rázkódásnak), mint a merevlemez.

Flash memóriák típusai

NOR - párhuzamos adathozzáférés, közvetlenül futtatható benne program, relatív drágaság, relatív kisebb kapacitás.

NAND - soros adathozzáférés, nem futtatható benne közvetlenül program, olcsóság, nagy kapacitás

Flash memóriák kártyákban való felhasználása

CompactFlash

Memory Stick

MultiMediaCard

Secure Digital

xD-Picture Card

SmartMedia

Forrás: http://hu.wikipedia.org/

A maxell cég története

Történelem

A Maxell több mint 50 éves tapasztalatával vezető gyártó a írhatómédia-és energetikai termékek fogyasztói és a szakmai piacain.

A Maxell kezdetben, mint elem gyártó indult és ebből alkotta meg a cég nevét azáltal, hogy az első terméke a száraz akkumulátor első 3 és utolsó 3 betűjét összevonta.

MAX imális Kapacitású száraz c ELL

Megalakulása óta, a Maxell kiépítette a nemzetközi hírnevet mely védjegye a kiválóság és a megbízhatóság.

1964-ben, a Maxell tagja lett a Hitachi cégcsoport és szerepel a tokiói értéktőzsde a "Hitachi Maxell Limited".

Híres, vezető márkájú adattároló és az akkumulátor termékeiről.

A Maxell volt az első vállalat, aki kidolgozta az alkáli elemet, és elsőként vezette be a Blu Ray lemezeket.

A Maxell úttörő a tápegységek , a digitális menetírók, a mai mobil-és multimédiás eszközök, az újra-írható DVD-k, optikai lemezek és SD memóriakártyák Laptop, telefonok és PDA-k gyártásában.

A Maxell, a kulcsfontosságú területei a mai üzleti világban:

Kiegészítők, Akkumulátorok, Flash Media, Optikai lemezek, Mágnesszalagok, Szakmai Broadcast szalagok, Funkcionális anyagok, Ipari akkumulátor, Optikai lencse, stb.

Az Európai Központ székhelye a Maidenhead .

Kérjük, látogasson el az alábbi honlapon linket,

hogy többet megtudjon maxellmps.eu.com

* Forrás : http://maxellmps.eu.com

A Sony vállalat története

A Sony Corporation megalapítása

A Sony vállalat története

Az 1946-ban, Tokióban alapított Sonyt két férfi hozta létre. Masaru Ibuka mérnök és Akio Morita fizikus 190.000 yennek megfelelő összeget fektetett be a vállalat elindítására 20 alkalmazottal.

A „Sony” szó eredete

A „Sony”, a vállalat neve két szó kombinációjából jött létre. Az egyik a latin „sonus” szó, amelyből az olyan szavak erednek, mint a „sound” és a „sonic”. A másik a „sonny boy”, amely akkortájt igen kedvelt szófordulat volt Japánban a szabad és úttörő szellemű fiatalok jelölésére. Ezeket a szavakat azért használták, hogy ezzel is kihangsúlyozzák: a „Sony” olyan fiatalok csoportja, akikben megvan a korlátok nélküli kreativitáshoz szükséges energia és szenvedély.

Masaru Ibuka és Akio Morita, a Sony alapítói

A Sony vállalat története

Az 1946-ban, Tokióban alapított Sonyt két férfi hozta létre. Masaru Ibuka mérnök és Akio Morita fizikus 190.000 yennek megfelelő összeget fektetett be egy elektromos berendezéseket javító vállalat elindítására 20 alkalmazottal; a javítás mellett saját termékeket is próbáltak építeni.

A sikertörtént 1954-ben indul útjára, amikor a Tokyo Tsushin Kogyo K.K., vagy Tokyo Telecommunications Engineering Corporation, ahogy a vállalatot hívták, engedélyt kapott tranzisztorok gyártására. A tranzisztort Amerikában találták fel, de rádiókban nem alkalmazták, mivel azok elektroncsöves készülékek voltak. 1954 májusában a Sony piacra dobta Japán első tranzisztorát, a következő évben pedig az első teljesen tranzisztoros rádiót.

Attól kezdve kevés vállalatnak sikerült beállítania a Sony feltalálás és újítás terén elért pályacsúcsát. A legjelentősebb fejlesztések között van az első Trinitron színestelevízió 1968-ban, a színes videokazetta 1971-ben, a Betamax videomagnó 1975-ben, a Walkman 1979-ben, a 3,5-colos floppy lemez 1989-ben, elektronikus fényképezőgép 1981-ben, a világ első CD-játszója 1982-ben, az első fogyasztói videokamera 1983-ban, a 8 mm-es videó 1988-ban, az első digitális VTR 1985-ben, és így tovább egészen a mai napig.

Mr. Ibuka és Mr. Morita gyári munkásokkal beszélgetnek

Abban a közel 60 évben, amióta a vállalat először kereskedni kezdett, a 20 alkalmazottból világszerte több mint 160.000 lett. A Sony nemzetközi vállalat – Akio Morita már a kezdetektől fogva felismerte, hogy vállalatának tevékenységét nem szabad csak Japánra korlátoznia, hanem az egész világot kell piacként kezelni. Ragaszkodott hozzá, hogy a Sony név a vállalat összes termékén szembetűnő legyen.

A Sony Corporation of America 1960-ban jött létre, a Sony United Kingdom Limited pedig 1968-ben lett megalapítva. Amint egy országban elkezdték árusítani a termékeket, megérte elkezdeni helyben gyártani azokat. 1972-ben San Diegóban hoztak létre egy gyárat, ezt követte 1974-ben a bridgendi gyár, amely az Egyesült Királyságot és Európát szolgálja ki. További részleteket az alábbi helyen találhat:

A Tokyo Tsushin Kogyo alapító okirata

További részletekért látogassa meg a webhelyét: http://www.sony.hu/

* Forrás: http://www.sony.hu/

A Philips márka története

A Philips márka története

Akárhol is találkozunk vele, a Philips márka több millió háztartásban és épületben jelent ismerős látványt, a hét kék nagybetűből felépülő, azonnal felismerhető névként. Bár a vállalat fejlődése és növekedése több mint száz éves múltra tekint vissza, a Philips márka látványának gyökerei a 20. század első éveire vezethetők vissza.

A Philips a 20. században: az első izzóhirdetés

History_brand_lamp_120x120.jpg

A hollandiai Eindhovenben 1891-ben létrehozott Philips & Co. vállalat azért alakult, hogy az elektromos áram egyre szélesebb körben való terjedésének következtében az izzók iránt mutatkozó folyamatosan növekvő igényt kielégítse.

A Philips & Co első éveiben a vállalat neve többféle formában volt látható: az egyik a Philips & Co. kezdőbetűiből kialakított embléma volt, a másikon a Philips szó egy izzó üvegére nyomtatva jelent meg.

A legelső reklámkampány 1898-ban indult, amikor Anton Philips egy holland népviseletet mutató levelezőlapot használt marketing eszközként. A Philips név betűi egy izzó gömbjére voltak nyomtatva minden kártya tetején. A Philips név 1920-as évek végén vette fel azt a formáját, amelyet ma is ismerünk.

A Philips jogvédett márkajegyei: a pajzs embléma eredete

History_brand_shield_120x120.jpg

A ma már ismert Philips hullámok és csillagok először 1926-ban tűntek fel egy Miniwatt rádiócső és a Philigraph, egy korai hangfelvevő eszköz csomagolásán. A hullámok a rádióhullámokat szimbolizálják, míg a csillagok az esti égboltot jelzik, amelyen keresztül a rádióhullámok utaznak.

1930-ban helyezték el a négy csillag által körülvett hullámokat egy körben. Ezután a csillagok és a hullámok elkezdtek feltűnni a rádiókon és gramofonokon, a kört a design részeként használva fel. A kör embléma egyre gyakoribb használata bővült ki a hirdetési anyagokra és más termékekre.

Ebben az időben a Philips üzleti tevékenysége gyorsan bővült, és a vállalat olyan védjegyet keresett, amely egyedien különbözteti meg a Philipset, és amely megoldaná a jogi problémákat a jól ismert kör emblémák tulajdonosaival. Így született meg a Philips kör és a márkanév elhelyezése egy pajzs emblémán belül.

A Philips pajzs először 1938-ban jelent meg. Bár az évek során módosult, az alapelemek a márkanévvel együtt azóta is állandók maradtak, megadva a Philips számára azt a jellegzetes azonosságot, amely ma is körülveszi.

A Philips márka hirdetése ma

History_brand_sense_and_simplicity_120x120.jpg

Bár a cég emblémája az 1930-as évek óta alig változott, megváltozott az a mód, ahogy a Philips hirdette és kommunikálta a világ részére. Általánosságban az 1990-es évek közepéig minden hirdetési és marketing kampány termék szinten történt a helyi piacokhoz igazodva. Ez azonban ahhoz vezetett, hogy számos különböző kampány futott párhuzamosan, nem adva meg a

Philips számára a globális vállalat egységes megjelenését.

A globális jelenlét egységes megjelenítését megalapozandó a Philips 1995-ben vezette be első globális kampányát a „Let’s make things better” (Tegyük jobbá a dolgokat) szlogennel. Ez a téma magába foglalta az „Egységes Philips” gondolkodást, és minden piacon, minden terméken szerepelt. Ez volt az első kampány, amely az egész vállalatot összehozta, megadva az alkalmazottaknak az egymáshoz tartozás érzését, és amely biztosította az egységes vállalati arculatot a nagyközönség számára.

2004 szeptemberében a Philips útjára indította „sense and simplicity” márkaígéretét, amely új utat jelölt ki a vállalat számára. A „sense and simplicity” tükrözi a Philips elkötelezettségét, hogy olyan piacvezérelt vállalat legyen, amely a „fogyasztók igényei alapján tervezett, egyszerűen használható és fejlett technológiát képviselő” márkaígéretet beteljesítő termékeket és szolgáltatásokat kínál.

2008-ban a Philips márka becsült értéke 8%-kal, 8,3 milliárd dollárra emelkedett, és azInterbrand a világ legjobb márkaneveit felvonultató 2008-as listáján a 43. legértékesebb márka helyét foglalta el.

További részletekért látogassa meg a webhelyét: http://www.philips.hu/

* Forrás: http://www.philips.hu/

Verbatim cégről röviden

Verbatim cégről röviden
A Verbatim cég 1969 óta meghatározza az adattárolás technológiai fejlődésének irányát, a hajlékonylemezektől és magnetooptikai adathordozóktól kezdve a legújabb CD- és DVD-formátumokig, USB-kulcsokig és flash memóriakártyákig. A Mitsubishi Chemical Corporation (MCC) csoport tagjaként a Verbatim hasznosítja annak a kiemelkedő kutatási és fejlesztési tevékenységnek az eredményeit, amely lehetővé tett számtalan, napjaink adathordozó-piacát alakító újítást.

A Verbatim számos nemzetközi összehasonlító termékértékelésről került ki győztesen, és az optikai adathordozók piacvezetője Európában*.

Ügyfeleink elvárásait túlteljesítő termékeink és szolgáltatásaink technológiai vezető szerepünkön, valamint nemzetközi gyártási és értékesítési lehetőségeinken alapulnak.

Anyavállalatunk, a Japánban működő Mitsubishi Corporation intenzív kutatási és fejlesztési tevékenységének köszönhetően a legkorszerűbb, innovatív termékeket tudjuk kínálni.

A Verbatim szigorúan ellenőrzi a minőséget a gyártási folyamatok alatt, garantálva ezzel termékeinek kiválóságát. Teljes termékválasztékunk kielégíti a cégünknél eloírt, rendkívül szigorú minőségi követelményeket. Gyártási helyétől függetlenül minden egyes termékünk biztosítja a Verbatim minőségi színvonalát, amely felveszi a versenyt bármely más gyártó termékeinek minőségével.

A Verbatim jelenlegi kínálata a következő termékeket foglalja magában: írható és újraírható CD-k, írható és újraírható DVD-k, DVD-RAM, külső merevlemezek, USB-meghajtók, memóriakártyák, szalagok, hajlékonylemezek, képkezelő termékek és tartozékok, valamint a legújabb nagy felbontású hordozóeszköz, a Blu-ray!

Mintegy negyven évvel ezelőtt a Verbatim alig volt több, mint egy mérnökökből, tudósokból és menedzserekől álló kis, elkötelezett csapat elképzelése. Ma a Verbatim vezető nagyvállalat, amely kiváló adattárolási és képalkotási termékeivel világszerte vezető szerepet és elismerést vívott ki.

A Mitsubishi Chemical Corporation szervezetének áttekintése

A Mitsubishi Chemical Corporation vegyipari vállalatcsoport 1994. október 1-jén született a Mitsubishi Kasei Corporation és a Mitsubishi Petrochemical Co. Ltd. fúziójából. A Mitsubishi Chemical kiterjedt üzleti tevékenysége folytán a világ vegyipari vállalatainak rangsorában az első tíz között szerepel.

Az úttörő szellem a Mitsubishi Chemical fő erőssége

A Mitsubishi Chemicals mindig keresi az új utakat, amit jól mutat termékkínálata, valamint a yokohamai kutatóközpontban végzett folyamatos kutatási és fejlesztési tevékenysége. Ez a vállalat legnagyobb kutatóközpontja, amely elsősorban alapkutatásokat végez számos területen. Hangsúlyosan kezeli a vállalat jövője szempontjából létfontosságú területeket, többek között az információkezelés, az elektronika és a gyógyszerek fejlesztését.

Adattárolási termékek (Information Storage Products, ISP)

A Mitsubishi Chemicals ISP (adattárolási termékek) üzletágának termékei között megtalálhatók az optikai lemezek, a merevlemezek, a mágnesszalagok és a hajlékonylemezek. Az MCC minden termékével jelen van a földkerekségen, és leányvállalatával, a Verbatim céggel együtt elismerten vezeti a piacot. A nagy tárolókapacitású adathordozók közül ma különösképpen az optikai lemezek örvendenek nagy kelendőségnek. A vállalat jelenlegi termékkínálatában megtalálhatók a magnetooptikai (MO) lemezek, az írható és újraírható CD-lemezek, az egyszer és a többször írható DVD-lemezek (DVD-R, DVD-RW), továbbá a nagyfelbontású (HD) videóanyagok rögzítésére szolgáló adathordozók, a HD DVD- és Blu-ray lemezek.

Képalkotó anyagok és felszerelések

A Mitsubishi Chemical ehhez a területhez tartozó fő termékei között megtalálhatók az előérzékenyített alumínium ofszetlemezek; a fénymásolókhoz és nyomtatókhoz gyártott tonerek; szerves fotoelektromos dobok; továbbá hőnyomtatásos fénymásoláshoz való pigmentek és papírok.

További részletekért látogassa meg a Mitsubishi Chemical webhelyét:

http://www.m-kagaku.co.jp/

* Forrás: SCCGCD-R/RW DVD/R 2002 – 2007

TDK-support

KISOKOS
Itt töltheti le a legfrissebb kézikönyveket, 
és a firmware frissítéseket a TDK termékeiről:
http://www.tdk-media.eu/index.php?id=88
Információk a TDK termékeiről:
http://www.tdk-media.eu/index.php?id=34

A JVC Története

A JVC Története

2005
XA-AL55 és XA-MP101/MP51 Digitális Audió Lejátszó bemutatkozása
2004
D-Ila Projektoros televízió bemutatkozása
DLA-HD2K Házimozi projektor-rendszer bemutatkozása
2003
A GR-HD1-es nagyfelbontású vidókamera bemutatkozása
Az EX-A1-es DVD-s Kompakt Komponens rendszer bemutatkozása
2002
JVC ünnepli megalakulásának 75. évfordulóját.
Ebben az évben belép az Angol Pc piacra a Mobil Mini Pc sorozatával.
Egy másik új technológia ebben az évben a 6.1-es térhangzás
házimozi-rendszerekben, merevlemez megjelenése audió rendszerekben,
DVD/VHS kombináció, a PD-42/35DT3-as plazmaképernyő bemutatása
2001
A világ legkissebb digitális kamerája (GR-DVP1-GR-DVP3) miniatűr széria.
GR-DV 2000/1800, 1.92 Megapixeles kamera széria, UXGA állóképminőséggel.
A világon az első nagyteljesítményű állóképfunkciókkal rendelkező kamera.
HM-HDS1-kombinált merevlemez és S-VHS felvevő bevezetése az Angol piacra
2000
Kombinált VCR/Videó merevlemezes felvevő bemutatása
TH-A10 EISA díjat nyert Európa legjobb házimozi rendszereként
XV-D723/721 a JVC első Angliában megjelenő dvd-A deck lejátszója
1999
HM-DR10000- a világ első D-VHS videófelvevője
1997
JVC belépett a Broadcast Iparágba, és megjelent a HM-DSR100-as
Digitális Szatelit felvevővel( D-VHS rendszer)
1996
A világ akkori legkissebb és legkönnyebb digitális videókamerája, a GR-DV1-es
1995
"Telekomunikációs" karaokee rendszer kifejlesztése, D-VHS,
Dinamikus fejrendszer, Digitális S formátum bemutatása
1994
20bites K2 technológia, A Világ akkori legkissebb és legkönnyebb HD kamerája
1993
ILA Szuper projektor kifejlesztése, W-VHS kifejlesztése HDTV-hez!
1992
Digital Vision Karaokee rendszer
1991
Szélessávú hangszórómembrán kifejlesztése, Az első szélesképernyős tv
1990
CD+G Karaokee kazettás felvevő bemutatása, SVHS
Digitális Audió rendszer kifejlesztése
1989
K2 Interfész, CD+G CD Rom, HDTV állóképek, SVHS EP
felvételi Idő megjelenése
1988
DAP ( Digitális Akusztikai Processzor) Digitális A osztályú erősítő,
Super Euro rendszer bemutatása
1987
DAT felvevők bevezetése, Super VHS formátum, SVHS lejátszók
és kamerák bemutatása
1986
1986 Mini VHS videó kamerák, CTL kódolási rendszer VHS,
SDSR alapú filmekhez
1985
1985 Autómata oda-vissza játszós sztereó készülék, HQ VHS rendszer,
Autó Fókuszos Videókamera, MBF kazetta szalag felület.
1984
Oda-vissza játszós kétkazettás deck, Kompakt lemez, VHS videófilmek,
Új, nahykapacitású NBSR filmek
1983
Szuper A osztályú erősítő fejlesztése Hifi VHS rendszerekbe,
Kompakt (Lolux) kamerák, VHD rendszer japánba történő bevezetése
1982
A világ akkori legkissebb és legkönnyebb VHS-C videókamerája,
a VHS-C szabvány bevezetése, HG videó kazetta bemutatása
1980
Szuper A osztályú erősítő bemutatása
1978
1978 A világ első metál kazetta kompatibilis dekkje,
és az első hordozható VHS rendszer
1976
A VHS Videókazetta szabvány, az1/2-es házi videóformátum kifejlesztése
1974
A világ első Hordozható színes televíziója
1973
A világ első kvarc-szervó bakelit lemezjátszója
1971
3/4-es formátumú videó kazetta felvevő
1970
CD-4 4 csatornás felvevő technológia bevezetése
1966
S.E.A. Grafikus equalizer
1969
A világ első 2fejes videója
1958
Az első sztereó rendszer kifejlesztése
1957
Az első Japán elektromos orgona
1956
Szalagos felvevők bemutatása
1955
Videófelvevők bevezetése
1954
Az első Japán EP( Extended) felvétel
1953
Az első Japán Lp felvétel
1939
Az első Japán Tv
1932
Rádiók bemutatása
1930
Fonográf és felvevő bemutatása
1927
A Victor Company of Japan Limited alapítása
További részletekért látogassa meg a webhelyét: http://www.jvc.hu/

* Forrás: http://www.jvc.hu/

 

Hűségpontok

Csatlakozz hozzánk!

Kosár

A kosár üres

Hírlevél