Termék keresés

Termékeink

Pénznem

Rólunk

 

100%-os Pénz visszafizetési garancia

 


A Vásárlónak miután a csomagot átvette 7 munkanapig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet, a távollevők között kötött szerződésekről értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. Csomag visszaküldés csak a cég szlovákiai székhelyére lehetséges. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató fényképet, kamera felvételt készíthet. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak, vagy közös megegyezés alapján az adott összeg levásárolható.

 

Abban az esetben, ha a lentebb említett feltételek nincsenek betartva, sajnos nem fogadhatjuk el a rendeléstől való elállást- ebben az esetben az áru vissza lesz küldve a vásárlónak!

 

-az átvett árut vissza kell küldeni a számlán feltüntetett címre!

-a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik!

-a szerződéstől való elállás abban az esetben érvényes, ha az áru, az átvétel napjától számított 7 munkanapon belül vissza van küldve!

 

- a visszaküldött árunak sértetlennek és bontatlannak kell lennie, és szükséges az eredeti számlát mellékelni. A küldeményt ajánlatos bebiztosítani!

 

Cégadatok:

Obchodné meno: MASSIVE DYNAMIC, s.r.o.

Sídlo: Hlavná 649/23, 986 01 Fiľakovo, Slovakia

IČ DPH: SK2023540343

tel.: +421918733078, +36204077918

Spoločnosť zapísaná v OR OS Banská Bystrica, oddiel:Sro, vložka č.:23820/S

Orgán dohľadu:

Slovenská obchodná inšpekcia

Inšpektorát SOI v Banskej Bystrici pre Banskobystrický kraj

Dolná 46

974 00 Banská Bystrica

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Hűségpontok

Csatlakozz hozzánk!

Kosár

A kosár üres

Hírlevél