Termék keresés

Termékeink

Pénznem

Szállítási díjak

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, az áfát és a csomagolás költségét már tartalmazzák! Ehhez az összeghez a szállítási költségen kívül semmilyen más díj nem adódik!

Árainkat kizárólag az adott rendelési naphoz tartozó visszaigazolással tudjuk garantálni! A szállítás utánvéttel történik szerződött partnerünkkel, 2-4 napon belül, az Ön által megadott szállítási címre. Kérjük, olyan címet adjon meg, ahol a futárszolgálat munkatársa napközben megtalálja Önt!
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon érdeklődhet. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A harmadik kiszállítási kísérlet után a kiszállítás költségét duplán kell megfizetni.

Szállítási díjak:

 

Csomag súlya Szállítási díj/ csomag
0,1 - 3 kg 1 520 Ft
3,1 - 5 kg 1 710 Ft
5,1 - 10 kg 1 800 Ft
10,1 - 15kg 1 950 Ft
15,1 - 20 kg 2 300 Ft
20,1 - 25 kg 2 550 Ft
25,1 – 31,5 kg 2 800 Ft
31,6 – 50 kg 3 320 Ft

 

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a rendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük, ezért előfordulhat, hogy egy adott termék ideiglenesen kifogy.

 

A termék átvételekor mindig ellenőrizze, hogy nem sérült-e a csomagolás jelezze ha hiányosságot tapasztal!!!

minden csomag rögzített kamera felvétel alatt készül

Amennyiben már az árú átvételekor látható sérülés, esetleg hiány, a futárral jegyzőkönyveztetni szíveskedjen azt a fuvarlevélen. A kárfelvételi jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell az átvett és a visszaküldött csomagok részletezett tartalmát, illetve a sérülés mértékét. A jegyzőkönyvet az áruszállítónak és az átvevőnek is alá kell írnia és egy példányát, a sérült csomaggal együtt vissza kell küldeni.

 

Hűségpontok

Csatlakozz hozzánk!

Kosár

A kosár üres

Hírlevél